RECO verhuur van bouwmaterieel


RECO is al meer dan vijftig jaar een toeleverancier voor de bouw en infrastructuur, industrie, maritieme sector, overheid- en zorginstellingen en de evenementensector. Daarbij beperken wij ons niet tot bouwmaterieel en terreininrichting, maar realiseren wij ook moeiteloos tijdelijke accommodaties en noodliften. Met behulp van maatwerk of standaardoplossingen.
Vanuit onze vestigingen in Koudekerk aan den Rijn, Bodegraven, Andelst en Joure bedienen wij de totale Nederlandse markt.

Wij zijn een onafhankelijke toeleverancier en dat betekent dat alle bedrijven van onze diensten gebruik kunnen maken. Bij ons kunnen zij zonder meer rekenen op duurzaamheid, betrouwbaarheid en kostenefficiency. Dat vertaalt zich in projecten die soepel en zonder vertraging verlopen.

Kortom: Reco. De beste start van elk project!

Meer informatie: www.reco.euVan Uden Groep


Op 6 augustus 1848 richtten twee Brabantse broers de firma Van Uden op die zich ging toeleggen op de bevrachting van schepen in de binnenvaart. Sinds deze begintijd is er op het gebied van vervoer veel veranderd. Zeilschepen wer-den Rijnmotorschepen, de eerste vrachtauto's, gemotoriseerde zeeschepen en vliegtuigen dienden zich aan. Al deze ontwikkelingen gingen ook aan de deur van Van Uden niet voorbij. Anno 2011 is Van Uden een leverancier van veelzijdige logistieke oplossingen gebaseerd op drie kernwaardes te weten een traditionele familiecultuur, expertise van medewerkers op elk operationeel niveau met een uitgesproken focus op onze klanten.

Meer informatie: www.van-uden.nl